WMS ÓRÁS KÉPZÉS MAXIMUM 9 FŐVEL INDUL! KEZDÉS: 2025.MÁJUS 10.

2023/2024-es tanév folyamatban, csatlakozásra nincs lehetőség.

2024/2025-ös tanévünk betelt!

2025/2026-os tanév: 3 hely maradt 

Út a Lehetőségekhez Alapítvány(szervező) Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000234 Alapítvány weboldala: http://www.utalehetosegekhez.hu

Felnőttképző ellenőrzése itt ellenőzizheti, hogy az adott intézmény lejelentette – e képzését, ha látja a meghirdetett képzést, akkor államilag elismert tanusítványt kap. Amennyiben nem, járjon utána, nehogy a képzés végén olyan tanúsítványt kapjon, amit nem ismernek el se itthon se külföldön.

Fontos információ: képzőnket végzett pedagógus, felnőttképzési szakértő vezeti. Oktatóink jelenleg is aktív órás szakemberek, szerviz vezetők, tulajdonosok.

Szakmai mérföldkövünk a svájci wostep intézmény partnerévé válni.

Csatlakozási folyamatunk jelenleg itt tart

Csatlakozási folyamat
5%

A képzés minimum 6, maximum 10 fővel indul. Túljelentkezés esetén a következő tanév várólistájára tudjuk regisztrálni.

Szükséges előképzettség: ÉRETTSÉGI bizonyítvány

Sokan kérdezik (jogosan) miért szükséges az érettségi. Mint tudásalapú, gyakorlat orientált szakmai képzés biztosító intézmény, aktív órásainkkal, oktatóinkkal és a szakma képviselőivel is értetlenül állunk ez előtt. Azonban az MMKR-t és EKKR-t létrehozó szervek, döntéshozók szerint a mai megváltozott gazdasági és munkaerő piaci helyzet megkívánja ezt a besorolást.

Itt látható egy kis videó az MKKR és EKKR mgérteséhez.

Forrás: http://www.oktatas.hu

Egyéb feltétel: egészségügyi szakma alkalmassági igazolás

szakmai alkalmassági vizsgálat a szakma elsajátításának megkezdését megelőző, illetőleg a képzés és az átképzés időszakában az alkalmasság véleményezése érdekében végzett orvosi vizsgálat. A szakmai alkalmassági vizsgálatot kizárólag Foglalkozás – egészségügyi Szakellátó intézmények végezhetik.

A képzés elvégzését igazoló dokumentum megnevezése:

07154001 számú Órás megnevezésű szakképesítés megszerzésére irányuló
szakmai képzést igazoló államilag elismert tanúsítvány

Képzés díja: 920.000.-, tartalmazza a vizsgadíjat is, ami 40.000 – 50.000 forint!

Az ár tartalmaz még egy 150.000.- értékű szerszámcsomagot 

A térítési díj megfizetésének ütemezése:

Jelentkezéskor:

I. Részlet 200.000.- ( jelentkezési lap kitöltése után 5 napon  belül küldjük dijbekérőjét az előlegről)

FONTOS: a díjbekérő kiküldésével nem kerül regisztralásra a jelentkező csak az utalás beérkezése után. Egyszerre több díjbekerőt küldünk ki a jelentkezések alapján, majd a beérkezett utalások sorrendjében regisztráljuk jelentkezőinket. Betelt létszám esetén várólistánkra rögzítjük Önöket.

2025.06.15-ig II. Részlet 360.000.-

2025.07.15-ig III. Részlet 360.000.-

Így “csak” 770.000 forintjába kerül!!!!!!!!!

Nincsenek rejtett költségek: plusz tankönyvcsomag, vizsgadíj…

Dobor László citizen szerviz vezetője
 
  1. Az általános iskola után – 1975-1978 Hároméves órás szakmunkás képző iskola elvégzése.
  2. 1978-tól az Órások szövetkezete Montírozó részlegében az új Roamer órák összerakásának ellenőrzése, javítása
  3. 1983-1986 között hiradásipari szakközép iskola elvégzése esti iskola keretében.
  4. 1986-ban sikeres Érettségi Bizonyítvány megszerzése.
  5. 1987-től a Seiko szervizben dolgoztam 1994-ig
  6. 1995-ig egyéni vállalkozó
  7. 1995-től a mindenkori Citizen szerviz dolgozója, szerviz vezetője a mai napig is.
Hobbim az elektronika, számítógép kezelés. 
Főleg a quartz óra javítása hibakeresése, forrasztása, műszerek kezelése. 
Inkább a gyakorlatban előforduló problémák gyors megtalálása a specialitásom, átlagon felüli műszaki érzékem miatt.
Rengeteg féle szerkezetet javítottam így sok tapasztalatot gyűjtöttem össze! 
 

Hegedűs Péter vagyok, órás. Büszke vagyok rá, hogy 3 éves órásképzés keretében végezhettem el az iskolát. A szakiskola elvégzése után a 10 legjobb tanulót kiválasztották és elküldtek minket egy quartz-óra tanfolyamra. Itt intenzív 8 hónap alatt kitanultuk a quartz órák csínját-bínját. Ezután kerültem a Seiko-szervízbe. Az első “igazi” munkahelyem egyben és valószínűleg az utolsó is. A szakmába betekintést és alapismereteket nyújtott, elegendő volt ahhoz, hogy elkezdjem a szakmát, és végigjárjam a tradicionális ranglétrát. Először a faliórák, az ébresztőórák, ezután az egyszerű karórák, és utána a komplikáltabb ébresztős, automata, és stopperes mechanikus és quartz karórák. Eközben a vezetői ranglétrán is haladtam, mint dolgozó, 2. helyettes, főnők helyettes, főnök, majd tulajdonos. Társammal Jasper Henrikkel,aki szintén órás, együtt kezdtük a J.H.P. Time Bt-t és a mai napig együtt dolgozunk.

Hegedűs Péter vagyok, órás. Büszke vagyok rá, hogy 3 éves órásképzés keretében végezhettem el az iskolát. A szakiskola elvégzése után a 10 legjobb tanulót kiválasztották és elküldtek minket egy quartz-óra tanfolyamra. Itt intenzív 8 hónap alatt kitanultuk a quartz órák csínját-bínját. Ezután kerültem a Seiko-szervízbe. Az első “igazi” munkahelyem egyben és valószínűleg az utolsó is.
A szakmába betekintést és alapismereteket nyújtott, elegendő volt ahhoz, hogy elkezdjem a szakmát, és végigjárjam a tradicionális ranglétrát. Először a faliórák, az ébresztőórák, ezután az egyszerű karórák, és utána a komplikáltabb ébresztős, automata, és stopperes mechanikus és quartz karórák. Eközben a vezetői ranglétrán is haladtam, mint dolgozó, 2. helyettes, főnök helyettes, főnök, majd tulajdonos. Társammal Jasper Henrikkel,aki szintén órás, együtt kezdtük a J.H.P. Time Bt-t és a mai napig együtt dolgozunk.

Hallgatók véleményei