Bemutatkozás

Hegedűs Péter vagyok, órás. Büszke vagyok rá, hogy 3 éves órásképzés keretében végezhettem el az iskolát. A szakiskola elvégzése után a 10 legjobb tanulót kiválasztották és elküldtek minket egy quartz-óra tanfolyamra. Itt intenzív 8 hónap alatt kitanultuk a quartz órák csínját-bínyját. Ezután kerültem a seiko-szervizbe. Az első első “igazi” munkahelyem egyben és valószínűleg az utolsó is.
A szakmába betekintést és alapismereteket nyújtott, elegendő volt ahhoz, hogy elkezdjem a szakmát, és végigjárjam a tradicionális ranglétrát. Először a faliórák (mechanikus és quartz) ezután az ébresztők, (mechanikus és quartz) és ezután az egyszerű karórák, és utána a komplikáltabb ébresztős, automata, és stopperes mechanikus és quartz karórák. Eközben a vezetői ranglétrán is haladtam mint dolgozó, 2. helyettes, főnők helyettes, főnök, majd tulajdonos. Társammal Jasper Henrikkel,aki szintén órás, együtt kezdtük a J.H.P. Time Bt-t és a mai napig együtt dolgozunk.

Rólunk írták a SEIKO MAGAZINBAN 33-34. oldalon

A magazin teljes tartalma az alábbi linken megtekinthető:https://seikoboutique.hu/media//magazine/SEIKO_magazin_04_rev1.pdf