WMS Órás képzés következő időpontja : 2023. május 13 . MAXIMUM 8 FŐVEL indul!

2022/2023-as képzés folyamatban, csatlakozásra sajnos nincs lehetőség.

2023/2024-es tanév betelt!

2024/2025-ös tanévünkre betelt!

Friss jelentkezési információk a 2025/2026-os tanévre 2023.05. hónapban kerülnek fel oldalunkra, kérjük kövesse oldalunkat.

Lentebb található árak a fent látható évfolyamokra érvényesek. 2025/2026-os tanév képzési díj meghatározása folyamatban van.

Jelentkezés itt

2 fő INGYEN visszaülhet ismétlésekre!!!

A képzésen a hallgatók alapszerkezetekkel: Mom, vityáz, unitas, ETA 28,24, SEIKO 4R36, ETA7750, valamint különböző orosz órákkal: vosztok, poljot, stb……találkoznak.

A ár ( 850.000.- ) tartalmazza a vizsgadíjat is, ami 40.000 – 50.000 forint! Ezt mi álljuk!!

Az ár tartalmaz még egy 100.000.- értékű szerszámcsomagot, mely a képzés után Öné lesz, a képzés alatt bármikor hazaviheti.

Így “csak” 700.000 forintjába kerül!!!!!!!!!

Nincsenek rejtett költségek: plusz tankönyvcsomag, vizsgadíj…

Mielőtt jelentkezik nézze meg videónkat! https://youtu.be/hhaFF-1LeFg

A felnőttképzők 2020. december 31-ig indíthatják a régi rendszer szerinti OKJ-s képzéseiket (szakmajegyzék váltotta fel) Erre 2020. december 31- ig jelentkezhettek a tanulók, ők 2022- ig levizsgázhatnak a régi rendszer szerint.

Vizsgákról:

Aki 2021.01.01. után jelentkezik bármilyen képzésre a KRÉTA rednszeren belül kell jelentkeznie képesítő vizsgára. A képzők államilag elismert tanusítványt állítanak ki, mely birtokában lehet szakmai vizsgát tenni. A tanúsítvány munkakör betöltésére alkalmas.

Vizsgaközpont:  IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.

Mi államilag elismert tanúsítványt állítunk ki, ezzel lehet menni vizsgázni. Vizsgára jelentkezés itt

2021/2022 tanév egyik vizsgafeladata:

SMD felületkezelt kondenzátor forrasztása

2021/2022- es tanév hallgatói sikeresen levizsgáztak, a képesítésről átvették bizonyítványukat.

Visszajelzéseik:

 

Mi az új felnőttképzési törvény követelményei szerint indítjuk el, a legújabb technológiai és szakmai elvárásoknak megfelelően.

A képzés után képes lesz órák hibamegállapítására, javítására.

Jelentkezés itt

Tananyag betekintő

A képzés minimum 6, maximum 8 fővel indul. Túljelentkezés esetén a következő tanév várólistájára tudjuk regisztrálni.

Szükséges előképzettség: ÉRETTSÉGI bizonyítvány

Sokan kérdezik (jogosan) miért szükséges az érettségi. Mint tudásalapú, gyakorlat orientált szakmai képzés biztosító intézmény, aktív órásainkkal, oktatóinkkal és a szakma képviselőivel is értetlenül állunk ez előtt. Azonban az MMKR-t és EKKR-t létrehozó szervek, döntéshozók szerint a mai megváltozott gazdasági és munkaerő piaci helyzet megkívánja ezt a besorolást.

Itt látható egy kis videó az MKKR és EKKR mgérteséhez.

Forrás: http://www.oktatas.hu

Egyéb feltétel: egészségügyi szakma alkalmassági igazolás

szakmai alkalmassági vizsgálat a szakma elsajátításának megkezdését megelőző, illetőleg a képzés és az átképzés időszakában az alkalmasság véleményezése érdekében végzett orvosi vizsgálat. A szakmai alkalmassági vizsgálatot kizárólag Foglalkozás – egészségügyi Szakellátó intézmények végezhetik.

A képzés elvégzését igazoló dokumentum megnevezése:

07154001 számú Órás megnevezésű szakképesítés megszerzésére irányuló
szakmai képzést igazoló államilag elismert tanúsítvány

Várjuk jelentkezését a 248 gyakorlati óraszámmal induló órás képzésünkre.

2024.május 11-én első online óra, ahol a képzés technikai feltételeiről, felépítéséről, időpontokról informáljuk Önöket!

31 szombati napot fog igénybe venni a gyakorlati óra, személyesen csak itt találkozunk. Ekkor gyakorlatban is átvesszük a távoktatásban (112óra) szereplő anyagot.

Helyszín: Dunakeszi , Fillér u.6. (Nyugati pályaudvartól 25 perc vonattal, Újpest-Városkapu buszmegállóból 40 perc busszal, gyalog mindkét megállótól 5 perc)

Augusztusban 4 hét szünetet tartunk biztosan, a pihenőre és a tudásanyag elmélyítésére.

A szerszámokat, eszközöket biztosítjuk.

A képzési csomag, elméleti és gyakorlati, csak egyben vásárolható meg.

A térítési díj megfizetésének ütemezése:

Jelentkezéskor: I. Részlet 150.000.- ( jelentkezési lap kitöltése után 5 napon belül küldjük dijbekérőjét az előlegről)

FONTOS: a díjbekérő kiküldésével nem kerül regisztralásra a jelentkező csak az utalás beérkezése után. Egyszerre több díjbekerőt küldünk ki a jelentkezések alapján, majd a beérkezett utalások sorrendjében regisztráljuk jelentkezőinket. Betelt létszám esetén várólistánkra rögzítjük Önöket.

jelentkezés itt

2024.06.15-ig II. Részlet 350.000.-

2024.07.15-ig III. Részlet 350.000.-

Visszajelzésekből és a workshopokon résztvevők által tudjuk, sokan vannak órások, akik ugyan rendelkeznek már OKJ-s végzettséggel, de nem alkalmazható a tudásuk a munkaerőpiacon.

Számukra a későbbiekben fogunk gyakorlati órákat biztosítani. Most a 8 hallgató minőségi oktatása a legfontosabb Számunkra és nem a mennyiségi képzés.

Oktatóink nem csupán tanítják az órás szakmát, az oktatások mellett órásként dolgoznak, így mindig naprakész tudást adnak át a tanulóknak. Szervizekben megtalálod őket, a képzés alatt és után is tarthatod velük a kapcsolatot.

Út a Lehetőségekhez Alapítvány(szervező) Felnőttképzési engedélyszám:E/2020/000234 Alapítvány weboldala: http://www.utalehetosegekhez.hu

Felnőttképző ellenőrzése itt ellenőzizheti, hogy az adott intézmény lejelentette – e képzését, ha látja a meghirdetett képzést, akkor államilag elismert tanusítványt kap. Amennyiben nem, járjon utána, nehogy a képzés végén olyan tanúsítványt kapjon, amit nem ismernek el se itthon se külföldön.

Fontos információ: képzőnket végzett pedagógus, felnőttképzési szakértő vezeti. Oktatóink jelenleg is aktív órás szakemberek, szerviz vezetők, tulajdonosok.

Oktatóink

www.seikoszerviz.hu

www.orakedveloknek.hu

Nyílt napok a gyakorlati órákról: időpont egyeztetéssel.

Részvételi szándekát kérjük e-mailben.

Jelentkezés itthttps://oktatas-utalehetosegekhez.hu/jelentkezesilap/t2

Telefonszámunk:
Hallgasson bele