Órás szakmai képzés 2021.május 15-től.

Ahol az alkalmazható tudás számít!

A képzés minimum 12 fővel,maximum 15 fővel indul.

Várjuk jelentkezésedet a 248 gyakorlati órászámmal induló órás képzésünkre.

2021.május 15-én első online óra,ahol a képzés technikai feltéteteleiről,felépítéséről,időpontokról informálunk Titeket!

31 hétvégi napot fog igénybe venni a gyakorlati óra,személyesen csak itt találkozunk.Augusztusban 4 hét szünetet tartunk biztosan, a pihenőre és a tudásanyag elmélyítésére.Itt gyakorlatban is átvesszük az távoktatásban(112óra) szereplő anyagot.

Az első órán kerülnek az időpontok megadásra.Ami biztos,már amennyire ebben a COVID-19 helyzetben lehet biztos valami,1 alkalom 8 órát fog igénybe venni.Szerszámokat,eszközöket biztosítjuk Számotokra.Tehát 31 alkalom x 8h = 248 óra.

A képzési csomag,elméleti és gyakorlati ,csak egyben vásárolható meg.

Visszajelzések és a workshopokon résztvevők által tudjuk sokan vagytok órások,akik ugyan rendelkeztek már OKJ-s végzettséggel,de nem alkalmazható tudásotok a munkaerőpiacon.

A feniteket Államtikári szinten is érzékelték:

“Pölöskei Gáborné, a tárca szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára júliusban több fórumon is azzal érvelt a változtatás mellett, hogy az Országos Képzési Jegyzék (OKJ) szisztémája ELAVULT, ezért 2020-tól tartalmilag, formailag és módszertanilag is MEG KELL ÚJÍTANI A SZAKOKTATÁST.”

Megújult felnőttképzési törvény

Számotokra a későbbiekben fogunk gyakorlati órákat biztosítani.Most a 15 jelentkező minőségi oktatása a legfontosabb Számunkra és nem a mennyiségi képzés.

Felnőttképzőnk megkezdi 2021.május 15-én a TEA alapú órás szakmai képzését,további információ a itt.

Út a Lehetőségekhez Alapítvány(szervező) Felnőttképzési engedélyszám:E/2020/000234

2020 december 31-ig lehet folytatni OKJ-s képzéseket.Utána megszűnnek és csak az új törvény szerint engedélyezett felnőttképzők oktathatnak órásokat és államilag elismert szakmát.
Ezeket a felnőttképzőket itt lehet ellenőrizni ,a lap alján lehet be írni az intézmény nevét.Fontos,hogy csak az E-vel kezdődő engedélyszám elfogadott ilyen képzésekhez.

Felnőttképző ellenőrzése:

www.utalehetosegekhez.hu

Szakértelem,szakmai háttér a tájékoztatóban.

Fontos információ:Képzőnket végzett pedagógus vezeti,oktatóink jelenleg is aktív órás szakemberek.

www.seikoszerviz.hu

www.orakedveloknek.hu

Jelentkezés itt